Wishlist icon
Cart icon
Winkelwagen

Het voedsel dat we eten

Georgia Amson-Bradshaw
ISBN: 9789463415262
2019

Voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.

20,95(incl. BTW)
Wenslijst

Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 25,-Gratis verzending bij bestelling vanaf € 25,-
Uw bestelling graag thuis bezorgd? Wij bezorgen het tot aan de deur.Uw bestelling graag thuis bezorgd? Wij bezorgen het tot aan de deur.
Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.

Beschrijving

Lekker eten: wie wil dat niet? Maar wat je eet en drinkt, heeft invloed op het milieu.
Denk aan de mest van al het vee en aan al het plastic waarin eten en drinken
verpakt zijn. In dit boek lees je hoe voedsel duurzamer geproduceerd kan worden.
Je bedenkt ook zelf oplossingen om minder dierlijke producten te eten en minder
eten weg te gooien.

Meer informatie

Pagina's
48 pagina's
Druk
1
Gewicht
421gram
Taal
Nederlands
Verschijningsdatum
oktober 2019
Uitgever
Corona
Verschijningsvorm
Hardback
NUR-code
257
Formaat
272 x 217 x 10 mm
Auteur
Georgia Amson-Bradshaw
Reeks
ECO bewust
Verschijningsdatum
15-10-2019
ISBN
9789463415262
Verschijningsjaar
2019
cookie

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op "Alles Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.