Elixir d‘Anvers
Het verhaal - The Story
Tanguy Ottomer
ISBN: 9789460583261
2022
Voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.
€ 45,00(incl. BTW)
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
Beschrijving
Authenticiteit, ambachtelijkheid, traditie en topkwaliteit: dit zijn de belangrijkste troeven en waarden van Elixir d\'Anvers. De goudgele kruidenlikeur uit Antwerpen wordt nog altijd volgens hetzelfde recept gestookt als in 1863, het jaar waarin François-Xavier de Beukelaer volgens de overlevering de laatste hand legde aan zijn heerlijke uitvinding.
In dit salontafelboek neemt beroeps-Antwerpenaar Tanguy Ottomer je mee naar de stokerij: naar de productiehal waar Elixir d?Anvers gedistilleerd wordt, en naar de bedrijfsarchieven waar een kleurrijke en indrukwekkende verzameling historisch promotiemateriaal bewaard wordt. De geschiedenis van de stichtende familie de Beukelaer is er tastbaar.
Vandaag is het bedrijf in al zijn nostalgische pracht in handen van de familie Nolet de Brauwere, die streng waakt over de kwaliteit van het product, en tegelijk het merk en het bedrijf klaarstoomt voor een mooie toekomst. Dat die er veelbelovend uitziet, blijkt duidelijk uit de getuigenissen en de recepten van Elixir d?Anvers-fans uit de wereld van de gastronomie: chocolatiers Erik Goossens en Dominique Persoone, cocktailcreator Beka Gogeshvili en chef Seppe Nobels.
In dit salontafelboek neemt beroeps-Antwerpenaar Tanguy Ottomer je mee naar de stokerij: naar de productiehal waar Elixir d?Anvers gedistilleerd wordt, en naar de bedrijfsarchieven waar een kleurrijke en indrukwekkende verzameling historisch promotiemateriaal bewaard wordt. De geschiedenis van de stichtende familie de Beukelaer is er tastbaar.
Vandaag is het bedrijf in al zijn nostalgische pracht in handen van de familie Nolet de Brauwere, die streng waakt over de kwaliteit van het product, en tegelijk het merk en het bedrijf klaarstoomt voor een mooie toekomst. Dat die er veelbelovend uitziet, blijkt duidelijk uit de getuigenissen en de recepten van Elixir d?Anvers-fans uit de wereld van de gastronomie: chocolatiers Erik Goossens en Dominique Persoone, cocktailcreator Beka Gogeshvili en chef Seppe Nobels.
Meer informatie
Pagina's
192 pagina's
Druk
1
Taal
Onbekend
Verschijningsdatum
november 2022
Verschijningsvorm
Hardback
NUR-code
693
Gewicht
1183gram
Auteur
Tanguy Ottomer
Taal
O
Ondertitel
Het verhaal - The Story
Verschijningsdatum
03-11-2022
Formaat
296 x 233 x 24 mm
ISBN
9789460583261
Verschijningsjaar
2022