
Dieet basisboek bij sulfietovergevoeligheid
lekker leven met sulfietovergevoeligheid
Marloes Collins
ISBN: 9789492383211
2016
Dit product is momenteel niet op voorraad, maar u kunt het wel bestellen. Wij zullen uw bestelling zo snel mogelijk verwerken en verzenden zodra het word geleverd door de leverancier. Bedankt voor uw geduld!
Onbekend€ 19,50(incl. BTW)
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
Beschrijving
Sulfiet wordt al eeuwen toegevoegd aan levensmiddelen zoals wijn, bier, gedroogde vruchten en groenten, jam en stroop, om bederf te voorkomen. Door het lang bewaren van levensmiddelen kan de kwaliteit achteruit gaan. Houdbaarheid, uiterlijk, kleur en geur kunnen veranderen. Sulfieten als additieven (hulpstoffen) worden toegevoegd om de kwalitatieve eigenschappen te bewaren en houdbaarheid van levensmiddelen te verlengen.
Op zichzelf staande sulfietovergevoeligheid komt niet heel vaak voor. Veel astmapatiënten hebben wél last van deze overgevoeligheid.
Lekker leven met een sulfietovergevoeligheid kan prima, lees er meer over in dit boek.
Op zichzelf staande sulfietovergevoeligheid komt niet heel vaak voor. Veel astmapatiënten hebben wél last van deze overgevoeligheid.
Lekker leven met een sulfietovergevoeligheid kan prima, lees er meer over in dit boek.
Meer informatie
Pagina's
112 pagina's
Formaat
210 x 148 x 8 mm
Druk
1
Gewicht
175gram
Taal
Nederlands
Verschijningsdatum
april 2016
Uitgever
Expertboek
Verschijningsvorm
Paperback
NUR-code
443
Auteur
Marloes Collins
Verschijningsdatum
--
Ondertitel
lekker leven met sulfietovergevoeligheid
ISBN
9789492383211
Verschijningsjaar
2016